miércoles, 16 de diciembre de 2009

Alcohol Killer, realitat o ficció?

Hi ha una beguda al mercat, encara que poc comercialitzada, que redueix els efectes de l'alcohol, els graus d'alcoholemia i també la resaca...
Bé, sembla una broma però els creador d'Alcohol Killer diuen que no. Aquesta beguda és un refresc fent amb herbes i vitamines, amb gassificació light que ajuda a combatre els efectes negatius de l'alcohol.
La metabolització de l'alcohol al cos varia segons la persona, depén de molt factors: edat, sexe, condició física, alimentació i la quantitat d'alcohol...entre altres. Aquest producte sense precedents aumenta la rapidesa de la metabolització sense efectes secundaris per al fetge, o les condicions de resaca del matí següent. L'efecte és un estat que aclareix la vista i el malestar així com lleva la sensació de resaca del dia següent.
El refresc ha estat provat per l'Oficina de Salut Pública d'Eslovaquia i certifica la veracitat i la seua eficàcia. Aquesta aprovació és vàlida per a tots el països de la Unió Europea.

Però pot existir un producte tan excel·lent? Jo l'he provat i en efecte, et sent com si no hagueres begut, però d'altra banda no tot el món assimila igual la beguda. Per això l'Alcohol Killer no té els mateixos efectes per tot el món.

L'Alcohol Killer activa tots els mecanismes de defensa del cos davant les begudes alcoholiques. D'altra banda no prevé, protegix ni inactiva al 100% l'activitat que l'alochol causa sobre l'ésser humà. Per això considere que amb Alcohol Killer o sense ell, si has de conduir, no begues.

No hay comentarios:

Publicar un comentario